• Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı
  • 2-5 Kasım 2023
Kalan Süre

Haberler

Ağız ve Diş Sağlığı Sektörü CNR IDENTEX ile Daha Büyük, Daha Güçlü

Turizmin, ticaretin ve fuarcılığın yeni şehri Antalya, 08-12 Kasım 2023 tarihleri arasında, dünya ağız ve diş sağlığı sektörünü ağırlayacak. Sektör için 18 yıldır kesintisiz bir şekilde fuar düzenleyen CNR Holding, ağız ve diş sağlığı sektörünün gelişmesine, yenilenmesine ve global ticaretine katkı sağlamaya Antalya’da düzenleyeceği  CNR IDENTEX ile devam edecek.
 
Fuarın, yabancı alıcıların özellikle gelmek istediği Türkiye’nin cennet köşesi Antalya’da düzenlenecek olması, katılımcı firmaların özellikle yabancı alım grupları ile yeni iş bağlantıları kurması açısından önemli avantajlar sunuyor. Yerli alıcıların da yoğun ilgisini çeken Antalya, 18. CNR IDENTEX’i ziyaret edecek alım gruplarına, çok büyük ve kalıcı ticaret anlaşmaları imzalamanın yanında, fuar ziyaretlerini kısa bir tatil fırsatına çevirme olanağı da sağlıyor.
 
CNR Holding bu fuarla birlikte sektör temsilcilerine çok büyük fırsatlar da sunuyor. Fuarda yer alacak katılımcı firmalar, CNR IDENTEX - 18.Uluslararası Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı’nın uluslararası ticaret gücünden 8 Temmuz’a kadar m2 fiyatı 80 Euro, sonrası için ise 120 Euro’dan faydalanabiliyor.